Η Εταιρία μας

Η Εταιρία μας

Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα και η γνώση που διαθέτει το γραφείο μας διασφαλίζουν την ομαλή διεκπεραίωση των ολοένα και αυξανόμενων υποχρεώσεων των επιχειρήσεων, αλλά και των απλών πολιτών, προς το κράτος. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

company

Η ακριβής και μεθοδική τήρηση των λογιστικών βιβλίων είναι μία από τις βασικές υποχρεώσεις μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η πλήρως μηχανογραφημένη τήρηση των λογιστικών βιβλίων μέσα από σύγχρονα λογιστικά προγράμματα εγγυάται την αποτελεσματική παρακολούθηση των οικονομικών αποτελεσμάτων. Συγχρόνως, η βαθιά γνώση του φορολογικού συστήματος σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας συμβάλουν στην ελαχιστοποίηση των φόρων και την βελτίωση των χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων.

Ποιοί είμαστε

company2

Η InfoTaxis είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε το 1978 από τον Πιτροπάκη Σταύρο. Παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της φορολογίας, της μισθοδοσίας και της λογιστικής. Απευθύνεται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου και νομικής μορφής. Επίσης προσφέρει υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα, ιδιώτες, ελέυθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους παρέχοντας συμβουλές σε φορολογικά και συνταξιοδοτικά θέματα.

Στόχος μας είναι η άμεση και συνεχής υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από την εφαρμογή αξιόπιστων λύσεων, διασφαλίζοντας τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Η εμπειρία των ατόμων που απαρτίζουν την InfoTaxis εγγυάται την αποτελεσματικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της. 

 

Top

Επικοινωνήστε μαζί μας. 2109822574

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας λογιστική και φορολογική ανάγκη.